”Banica” ciasto filo z serem (typ: feta) 1kg

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, cukier, rafinowany i częściowo uwodorniony olej roślinny, środki do leczenia mąki: kwas askorbinowy, E920 L-cysteina, emulgator: estry kwasu winowego, aromat masła, enzymy. Nadzienie (40%): ser (10%), twaróg (48%), woda, olej roślinny, mączka, emulgator: karboksymetylocelulozy, sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych

”Banica” ciasto filo z serem (typ:feta) i porem 1 kg

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, cukier, rafinowany i częściowo uwodorniony olej roślinny, środki do leczenia mąki: kwas askorbinowy, E920 L-cysteina, emulgator: estry kwasu winowego, aromat masła, enzymy. Nadzienie (40%): Ser (9%), twaróg (45%), por (6%), woda, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E466 ( Karboksylmetyloceluloza ), sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

Nakładana „Banica” ciasto filo z serem (typ:feta) i szpinakiem 900 g

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, margaryna, woda, sól, cukier, skrobia, rafinowany i częściowo uwodorniony olej roślinny, środki do leczenia mąki: kwas askorbinowy, E920 L-cysteina, emulgator: estry kwasu winowego, aromat masła, enzymy, stabilizator: fosforan wapnia Nadzienie (40%): Ser (5%), twaróg (29%), szpinak (50%), olej roślinny, cebula, por, mleko w proszku, mieszanina jaj, sól. Zawiera gluten pszenicy, jajeczne i mleczne przetwory.

Mini „Banica” ciasta filo z serem (typ:feta) 8x60g

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, cukier, rafinowane i częściowo uwodorniony olej roślinny, środki do leczenia mąki: emulgator kwasu askorbinowego, E920 L-cysteina , emulgator: estry kwasu winowego, aromat masła, enzymy. Nadzienie (40%): ser (10%), twaróg (48%), woda, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E466 (karboksymetylocelulozy), sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

Mini „Banica” ciasta filo z serem (typ:feta) i szpinakiem 8X60g

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, cukier, sól, środki do leczenia mąki: emulgator kwasu askorbinowego, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego ,rafinowanych i częściowo uwodornionych olejów roślinnych, aromat masła, enzymy. Nadzienie (40%): Ser (5%), szpinak (4%) twaróg(24%), woda, cebula, koperek, pietruszka, por, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E466 (karboksymetylocelulozy), sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

„Banica” ciasta filo z serem (typ:feta) 800 g

Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, cukier, rafinowane i częściowo uwodorniony olej roślinny, środki do leczenia mąki: emulgator kwasu askorbinowego, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego, aromat masła, enzymy. Nadzienie(40%): ser (10%), twaróg (48%), woda, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E466 (karboksymetylocelulozy), sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

„Banica” ciasta filo ze szpinakiem i serem (typ:feta) 800 g

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, cukier, sól, środki do leczenia mąki: emulgator kwasu askorbinowego, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego ,rafinowanych i częściowo uwodornionych olejów roślinnych, aromat masła, enzymy. Nadzienie(40%): Ser (5%), szpinak (4%) twaróg (24%), woda, cebula, koperek, pietruszka, por, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E 466(karboksymetylocelulozy), sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

„Banica” Ruloniki ciasta filo z serem (typ:feta) 30g - 480 g

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, cukier, rafinowane i częściowo uwodornionych olej roślinny, środki do leczenia mąki: emulgator kwasu askorbinowego, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego, aromat masło, enzymy. Nadzienie (40%): ser (10%), twaróg (48%), woda, olej roślinny, kasza manna, emulgator:E466 karboksymetylocelulozy, sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

„Banica” Ruloniki ciasta filo z serem (typ:feta) 30g - 800 g

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, cukier, rafinowane i częściowo uwodornionych olej roślinny, środki do leczenia mąki: emulgator kwasu askorbinowego, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego, aromat masła, enzymy. Nadzienie(40%): ser (10%), twaróg (48%), woda, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E466 (karboksymetylocelulozy), sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

„Banica” Ruloniki ciasta filo z serem (typ:feta) - 1 kg

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, cukier, rafinowane i częściowo uwodornionych olej roślinny, środki do leczenia mąki: emulgator kwasu askorbinowego, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego, aromat masła, enzymy. Nadzienie (40%): ser (10%), twaróg (48%), woda, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E466 (karboksymetylocelulozy), sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

„Banica” Ruloniki ciasta filo z serem (typ:feta) i porem - 1kg

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, cukier, rafinowane i częściowo uwodornionych olej roślinny, środki do leczenia mąki: emulgator kwasu askorbinowego, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego, aromat masła, enzymy. Nadzienie (40%): Ser (9%), twaróg (45%), por (6%), woda, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E466 (karboksymetylocelulozy), sól, błonnik Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

Nakładana „ Banica” ciasto filo z serem (typ:feta) 1 kg

Ciasto: mąka pszenna, margaryna, woda, cukier, sól, skrobia, środki do leczenia mąki: kwas askorbinowy, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego ,rafinowanych i częściowo uwodornionych olejów roślinnych, olej zapachowy, stabilizator: fosforan wapnia, enzymów. Nadzienie(40%): ser (10%), twaróg (44%), woda, olej roślinny, kasza manna, emulgator: E466 (karboksymetylocelulozy), sól, błonnik i aromat. Zawiera gluten pszenicy, soi i przetworów mlecznych.

„Banica” Ruloniki ciasta filo z serem (typ:feta) i oliwkami 480 g

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, margaryna, woda, cukier, sól, skrobia, środki do leczenia mąki: kwas askorbinowy, E920 L-cysteina, estry kwasu winowego, rafinowanych i częściowo uwodornionych olejów roślinnych, aromat masła, stabilizator: fosforan wapnia, enzymy. Nadzienie (40%): Ser(10%), twaróg (45%), pasta z oliwek (12,5%), woda, olej roślinny, kasza manna, karboksymetylocelulozy (E 466), sól, skrobia, błonnik, aromat sera. Zawiera gluten pszenicy i przetworów mlecznych.

Mini” Banica” z serem (typ:feta) 480 g

Ciasto: mąka pszenna, woda, margaryna, drożdże, substancja słodząca: sacharyna, E950 Acesulfam K, sól,kwasu cyklaminowego. Nadzienie (28%): ser (10%), twaróg (48%), woda, olej roślinny, kasza manna, karboksymetylocelulozy (E 466), sól, błonnik. Zawiera gluten pszenicy, soi oraz białka mleka.

Ciasto francuskie do wypieku banicy

OPAKOWANIE: 500 g

Copyright©2011 by VARNA

Actusdesign.pl - strony www