ZIELONE OLIWKI NADZIEWANE SEREM

Skład: zielone oliwki, krem serowy, sól, olej, woda, przyprawy OPAKOWANIE: 280 g

POMIDORY SUSZONE

Skład: Suszone pomidory, kapary, czosnek, olej słonecznikowy, liść laurowy OPAKOWANIE: 280 g

ZIELONE PAPRYCZKI NADZIEWANE SEREM

Skład: Zielone mini papryczki, krem serowy, olej słonecznikowy, sól, papryczki OPAKOWANIE: 280 g

CZERWONE PAPRYCZKI NADZIEWANE SEREM

Skład: Czerwone mini papryczki, krem serowy, olej słonecznikowy, sól, papryczki OPAKOWANIE: 280 g

OPIEKANE PAPRYCZKI CZERWONE PIKANTNE Z CZOSNKIEM

Skład: Czerwone greckie mini prapryczki, czosnek, pietruszka, olej słonecznikowy, ocet, sól, przyprawy. Idealna przekąską oraz dodatek do sałatek OPAKOWANIE: 280 g

PARTY MIX MIX NADZIEWANYCH WARZYW

Skład: Czerwone i zielone mini papryczki, pieczarki, patisony, zielone oliwki, krem serowy, olej słonecznikowy, sól, przyprawy. Idealna przekąską oraz dodatek do sałatek OPAKOWANIE: 280 g

PATISONY NADZIEWANE TOFU

Skład: Patisony, tofu, przyprawy, olej słonecznikowy Idealna przekąską oraz dodatek do sałatek OPAKOWANIE: 280 g

PASTA PAPRYKOWA Z SEREM

Skład: Czerwona papryka, ser, cebula, koncentrat pomidorowy, woda, olej słonecznikowy, sól, cukier Idealna do kanapek, sosów i grilla OPAKOWANIE: 280 g

SŁODKIE PATISONY NADZIEWANE SEREM

Skład: Patisony, krem serowy, olej słonecznikowy, cukier, przyprawy OPAKOWANIE: 280 g

LUTENICA PIKANTNA

Skład: Pieczona czerwona papryka, mielona papryka czerwona pikantna, mielona papryka słodka, koncentrat pomidorowy, ziele angielskie, cebula, olej, naturalne przyprawy i aromaty. Idealna do kanapek, sosów i grilla OPAKOWANIE: 320 g

LUTENICA DOMOWA

Skład: Mielona pieczona czerwona papryka, mielony pieczony bakłażan, koncentrat pomidorowy, cebula, olej, czosnek, pieprz, sól, cukier, naturalne przyprawy i aromaty. Idealna do kanapek, sosów i grilla Używać zamiast ketchupu OPAKOWANIE: 320 g

PASTA IMAM-BAJALD

Skład: Bakłażan, papryka, koncentrat pomidorowy, olej słonecznikowy, pietruszka, cebula czerwona, cebula czosnkowa, sól, przyprawy Idealna do kanapek, sosów i potraw z grilla OPAKOWANIE: 310 g

FIFERONI

Skład: Papryczki fiferoni, sól, ocet Bardzo pikantne papryczki w zalewie OPAKOWANIE: 300 g

PAPRYKA Z GRILLA BEZ SKÓRKI

Pyszna papryka, wyśmienita przekąska, oryginalny dodatek do sałatek OPAKOWANIE: 550 g

BAKŁAŻAN Z GRILA W SOSIE POMIDOROWYM

Dobry jako zimna przekąska oraz na gorąco w formie sosu OPAKOWANIE: 520 g

KOPIOŁ PASTA BAKŁAŻANOWO - PATISONOWA

Idealna do kanapek, sosów i dań z grilla Używać zamiast ketchupu OPAKOWANIE: 510 g

OPIEKANA PAPRYCZKA CZORBADŻISKA

Skład: Papryka, czosnek, pietruszka, marchewka, woda, cukier, kwasek cytrynowy. Wyśmienita przekąska, dodatek do sałatek OPAKOWANIE: 540 g

OKRA

Skład: Ketmia jadalna, woda, sól, kwas octowy, witamina C. Przyrządzać jak fasolke szparagową z zasmażką, oraz jako dodatek do zapiekanek ziemniaczanych OPAKOWANIE: 540 g

PAPRYKOWY MIX

Skład: Czerwona, zółta i zielona papryka, cebula, koncentrat pomidorowy, olej słonecznikowy, sól, cukier, kwas cytrynowy, przyprawy. Idealny do kanapek, grilla, sosów OPAKOWANIE: XXX g

WARZYWNE RULONIKI

Skład: Kabaczek, papryka pieczona, pieczarki, olej, ocet, sól, przyprawy OPAKOWANIE: 290 g

PEPERONI PIKANTNE PO ŚRÓDZIEMNOMORSKU

Skład: Pikantne papryczki, ser, kapary, ocet, przyprawy OPAKOWANIE: 285 g

KALAFIOR Z GRILLA

OPAKOWANIE: 520 g

MARYNOWANE PAPRYCZKI PIKANTNE

Skład: Papryczki, czosnek, pietruszka, ocet, sól, cukier OPAKOWANIE: 500 g

KABACZEK Z GRILLA W SOSIE POMIDOROWYM

Dobry jako zimna przekąska, oraz na gorąco w formie sosu OPAKOWANIE: 520 g

BAKŁAŻAN Z GRILLA

Podawać z dipem czosnkowym dobry dodatek do sałatek OPAKOWANIE: 520 g

KABACZEK Z GRILLA

Podawać z dipem czosnkowym dobry dodatek do sałatek OPAKOWANIE: 520 g

SYROP Z SZYSZEK SOSNOWYCH

Skład: ekstrakt z szyszek sosnowych, cukier, kwac cytrynowy. Produkt bez barwników i konserwantów Dobry do hrebaty, kawy. Polecany na kaszel OPAKOWANIE: 250 g

KONFITURA Z RÓŻY

Skład: Płatki róży, cukier, kwas cytrynowy. Produkt bez barwników i konserwantów Znakomita do herbaty, kanapek oraz jako dodatek do wypieków OPAKOWANIE: 230 g

LIŚCIE WINOGRONA

Skład: Liście winogronowe, woda, sól, kwas octowy. Dobre na gołąbki OPAKOWANIE: 680 g

CARSKA TRUSZIJA

Skład: Kiszone warzywa - kalafior, papryka, marchewka, seler, kapusta, ocet winny, cukier, sól, kwasek cytrynowy, przyprawy. OPAKOWANIE: 1.5 kg

LIŚCIE KAPUSTY

Skład: Kiszone liście kapusty Idealne do gołąbków OPAKOWANIE: 1.5 kg

PARADIS NEKTAR

Nektar z brzoskwini Nektar z moreli Zawartość owoców min. 50% OPAKOWANIE: 0.5 L

CZUBRYCA

cząber górski - przyprawa doskonała do zup, mięs, ryb, jarzyn i sałatek. Nadaje potrawom oryginalny aromat, a także sprawia iz stają sie łatwiej strawne OPAKOWANIE: 20 g

SZARENA SÓL

kolorowa sól, mieszanka przypraw, idealna do marynat, warzyw i wędlin. OPAKOWANIE: 20 g

PIPERICA LUTENICA

Skład: Papryka pieczona, bakłażan pieczony, koncentrat pomidorowy, olej, sól, cukier, przyprawy OPAKOWANIE: 280 g

PIECZONE PAPRYCZKI Z SEREM

OPAKOWANIE: 280 g

Copyright©2011 by VARNA

Actusdesign.pl - strony www